Εγώ & Εσύ Μαζί - Μήτσιου Center

Δράση  Εγώ & Εσύ Μαζί

 

«Εγώ&Εσύ,μαζί…για καλό σκοπό!»

Σήμερα Κυριακή 18/11/18 στο Μύλο του Παπά στο δεύτερο όροφο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο «Εγώ&Εσύ,μαζί…για καλό σκοπό!».
Την εκδήλωση την διοργάνωσαν το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center» με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education» υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων!

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια σειρά ομιλιών με πλούσιο θεματολόγιο σχετικά με την Υγεία, τη Ψυχική Υγεία, την Διατροφή, τη Φυσική  και Μουσική Αγωγή, τις Σχέσεις Γονιού και παιδιού,τη Σημασία του παιχνιδιού καθώς και όμορφες δράσεις για τα παιδιά.
Στο χώρο υπήρχε έκθεση ζωγραφικής, bazaar χειροποίητων αντικειμένων, γυμναστικές επιδείξεις.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδική Στέγη,
τα ρούχα και τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρισας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.

Βαθειά συγκίνηση και σεβασμός μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώσαμε σήμερα.
Η θερμή ανταπόκριση θεμελιώνει τις βάσεις του «Εγώ&Εσύ,μαζί…για καλό σκοπό!», για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που εγινε για πρώτη χρονιά!

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνείσφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη!
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Σάπκα και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων για την υποστήριξη και το βήμα που μας έδωσαν!

 

Με εκτίμηση

Οι διοργανώτριες

Δάκτυλα Λιάνα
Σταύρη Ιωάννα